Sweden.

Jag är i Sverige.

Det är slask ute.

Nyårsafton väntar runt hörnet.

Jag är utmattad.


I'm Not Drunk..

Igår var en av de roligaste dagarna på hela detta året!! Jag och Hanna gick på en personalfest för Pret! Vi visste inte om Hanna skulle komma in eller inte, men det gjorde hon ! Sen rullade det på..

Jättestor lokal med 2 våningar

Kinesiskt Tema

Gratis Sprit ( Hallå eller!!)

Gratis Mat

Liveband

Och Jätte Mycket Folk

När det finns gratis sprit och man är på ett ställe med alla man jobbar med så är det bara en tidsfråga innan allting börjar spåra ur...

Så länge som jag har tjatat om B.. B hit B dit och nu fick jag han MUAHAHA !! Igår hade jag honom lindad runt mitt finger och det var otroligt tillfredställande.. Om det inte hade varit för att Hanna började blöda så vet jag inte vad som hade hänt..


Vad som oroar mig nu är hur morgondagen kommer att se ut. Skammen följer mig var jag än går och att han faktiskt är min arbetsledare gör det bara ännu värre!! Hjälp!

It's So Crazy!!


X-mas Party !!

Imorgon ska jag på x-mas party för Pret och jag längtar jättemycket!! Gratis sprit OCH gratis mat.. Woot woot! Jag var på puben med mina arbetskamrater förra fredagen och jag hade skitkul..

  • Jag strulade med J..
  • F kom ut till mig, hon har äntligen kommit fram till att hon är lesbisk!
  • R försökte få mig att följa med honom hem och "röka på".
  • B var hetare än någonsin !
  • A P släppte alla hennes hämningar
  • M som är gift försökte få till det med K.. ( Let's Have Sex var orden han yttrade till henne under hans tunga alkoholiserade andning)
Och imorgon är det dags igen !! I can't wait !!!

Till er där hemma i GBG.. jag saknar er jättemycket och jag tänker på er hela tiden...

Don't Drive Drunk

Calm...

21: december närmar sig och nu längtar jag mer än någonsin.. Jag längtar efter att få träffa min mamma, mina syskon, mina vänner.. Efter att bara få vara.

Vakna upp, titta lite på tv, äta frukost och ta det lugnt. Det här är min semester och jag ska bara ta det lugnt... ingen stress, inget spring, bara lugn.

Förra gången jag var i Sverige hade jag kul, men allting gick så j*vla fort. Det var någonting varje dag så jag fick aldrig riktigt njuta av vistelsen, men inte den här gången! Den här gången ska jag bara ta det lugnt.. även ifall den allra stressigaste högtiden står och väntar runt hörnet...
Relax, take it ee-eeasy!

RSS 2.0